KBT dag

Onsdagar har jag alltid möte med min KBT-doktor. Jag har gått hos henne nu i snart 2 år tror jag det är. Tiden går så fort. Vi pratade om mina upp och ner gångar i dag. Då menar jag att jag ena dagen är uppåt och glad och nästa dag kan vara nere och deppig och som för nån vecka sedan var jag helt lyrisk och kände mig som ”ett med universum”!!! De är ganska kraftiga skillnader. Hon föreslog om vi skulle diskutera vidare nästa gång om Litium… eller den medicin som man får ansöka om hos Länsstyrelsen. Men nu så ska jag börja med att ta en Ritalin vid sängen på morgonen så jag kommer upp för att se om det blir någon skillnad. Sedan har jag (på lager) ytterligare en medicin (som jag inte kommer ihåg vad den heter) som jag ska prova på dagtid. Den är instället för Ritalin och Concerta. Jag är inte förvånad över någonting längre. Har provat det mesta.

Men nu så ska jag öka min Stattera till 60mg/dag + att jag redan har Lamictal 75mg. Så får vi se om jag blir av med min inre stress och min torktumlar-hjärna!

 

 Jag slutade tidigt i dag för att hämta Lillprinsen och hans kompis redan klockan två. Jag hade för en gångs skull bokat tvättstugan för att jag skulle tvätta alla mina soffkuddar och mina dunjackor. Ville att det skulle vara fräscht till Jul :-) Så medan jag sprang upp och ner till tvättstugan så lekte barnen för fullt. För en gångs skulle så hann jag inte göra någon ”riktig” mat, utan det blev ”färdiga” pannkakor och burkgulaschsoppa (vilket vi älskar). Alla nöjda och glada!

 

För övrigt så var det en kass arbetsdag. På ett av de jobb som jag arbetar på har de fått otroligt dålig ekonomi, så jag får vara glad om jag får ut min lön denna månad (jag är konsult och fakturerar). Så min framtid ser inte så ljus ut just nu :-) Jag är rätt så less på hur jag får slita hela tiden för att få allt att gå ihop. Jag håller på att tänka för fullt hur jag ska lägga upp en plan för att genomföra en STOR FÖRÄNDRING i mitt liv. Så här ser mina funderingar ut (utom inbördes ordning).

1.  Lägga mitt bolag vilade och ev. bara använda min enskilda firma istället
2.  Öppna matkonto på min närmsta mataffär och sätta in pengar varje månad, för att ha bättre koll på matkontot
3.  Öppna konto för bensin, samma där, för att ha bättre koll på bensinförbrukningen
5.  Söka jobb och bara jobba hos en arbetsgivare (inte ha 5st olika, vilket försvårar avsevärt för mig)
6. Omsätta mitt konsultjobb (ca 15 tim./mån) till en anställning istället eller bara ha det som ”extraknäck”
7.  Bli sjukskriven på 25% i all framtid
8.  Få hjälp med en provanställning genom Försäkringskassan på 50-75%

 

Sedan har vi den lite mindre listan för välmåendet i övrigt

1.  Läsa en bok i månaden
2.  Gå på bio en gång i månaden
3.  Datafri tid 3 ggr/vecka
4.  Dammsuga 2 ggr/månad
5.  Tvätta 1 ggr/vecka
6.  Göra en vän glad genom att skicka ett vykort 1 ggr/vecka
7.  Börja träna igen (men inte i överdrift, kanske 2ggr/vecka till att börja med)
8.  Börja med ”medveten närvaro”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>