Bokföring bokföring bokföring

Bokföring hela dagen lång! En hel dag sittandes framför en dator timme efter timmer och bläddrandes i pärm efter pärm och där jag letade och rättade fel blir man trött MEN vad GLAD man blir med när man är klar!!! Kände mig SÅ duktig :-)

Dagen bonus var ett ”möte” med en kille som sitter på vårt Kontorshotell, vi började prata om livet, framtiden, personliga relationer, hur man uppfattas av andra m.m. Mycket intressant och kul med någon som har samma tankar, någon som vet vad man pratar om, någon med intresse och som man kan ge och få feedback av.

Satt kvar på jobbet ända tills åtta på kvällen, åkte förbi Lillprinsen och lämnade hans bolltäcke, så han skulle få sova i det hos pappa med. Nu längtade jag verkligen hem, hade bestämt att jag skulle få sällskap efter jobbet men kände efter…. vad ville jag?… jo komma hem själv… till ett tomt och tryggt hem… tyst och stilla…

Gick igenom min lilla bokhylla, som endast innehåller böcker om personlig utveckling, terapi, mindfulness osv. Min tanke var att ta några böcker till jobbet och se om min arbetsgranne ville låna någon kanske…?

Slängde in en fryst pizza, men la på egna färska tomater och korv och köttbullar som var kvar från Julen. Tog ett stort glas kall mjölk och satte mig i soffan. SKÖNT!

Kände mig oerhört nöjd med dagen.

 

Dagens eftertanke:
1. Kände mig nöjd med min prestation, att jag inte gav upp
2. Att jag tog tid för en promenad med hunden
3. Att jag tänkte efter och valde att komma hem själv
4. Glad att jag kom ihåg allt jag skulle göra i dag
5. Nöjd med att jag tränade hunden lite med att ”gå fot”
5. Tacksam för ytterligare en dag där jag mått bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>