Mindre bra dag…

Hade en skön sovmorgon och en god frukost.

Åkte till jobbet sent för att avsätta hela eftermiddagen fram tills sjutiden ungefär hade jag tänkt. Men det var ingen bra arbetsdag för mig. Fick inte till något vettigt alls. Det enda roliga på hela dagen var att jag fick lunchen serverad av min kärlek, Nyårsmenyns huvudrätt : Oxfilé med potatisgratäng MUMS igen!

 

 

Försökte få ihop en jobbig verifikation som inte var så lätt, det ska avsättas en massa olika belopp på diverse olika konton, som är väldigt viktigt att det blir rätt, att de ska balansera i vågen…!

 

 

 

 

 

Ungefär vid fyra femtiden kommer ett sms från min pappa som har gått igång på att anklaga mig för min mammas relation till hans föräldrar, alltså till min farmor och farfar!

Det är inte första gången som jag får höra det. Han har under flertal tillfällen i livet ringt upp mig och klagat över att det är MITT FEL att deras relation inte fungerar! Och det är för att jag hade läst psykologi som tonåring och när jag sedan fick barn så insåg jag att det inte är bra att lämna bort sina barn i flera månader för att vara utan sina föräldrar.

 

Och då kan jag bara säga – Att det behöver man väl inte läsa psykologi för att veta att man som barn behöver sin relation till sina föräldrar för att bli någorlunda normal som vuxen! (jag blev bortlämnad av mina föräldrar mellan tiden då jag var 1-3 månader gammal till min farmor och farfar) vilket har skadat min självkänsla samt att jag aldrig känt att jag duger till och att jag varken kan älska någon eller vågar att bli älskad på riktigt… MEN jag fick den bästa relationen någonsin och mest kärlek av min farmor och farfar istället, vilket gjorde att de kom att betyda mer för mig än mina föräldrar…

mor och barn skulptur


 

Hur kan man som pappa till en dotter skylla sina problem på barnet…? Får man göra det? Är det ett sunt beteende? Oavsett kön, ursprung och ålder så förtjänar man kärlek och respekt och en andra chans… jag har till och med gett min pappa flera chanser men varje gång fått mina armar ”avkapade”…!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>