Äntligen Lillprinsdag!

Kände mig lite seg eftersom jag tog en sömntablett i går, men sjutton vad man sover gott då! Jag brukar göra det vid enstaka tillfällen ibland för att sova ”igen” om jag sovit för få timmar under den senaste veckan… I dag var det dags för att jobba på mitt ex. jobb. Är riktigt kul att vara där faktiskt, är lugnt och skönt, man får sitta i eget rum ostört. I dag tog jag med min dockenhet till Iphonen så jag kunde lyssna på egen musik. :-) Tyvärr gick tiden för fort och jag kom inte iväg i tid till att hämta Lillprinsen.!

När jag kom till skolan så såg jag honom redan från parkeringen, han satt inne med några kompisar. När jag närmade mig fönstret så började hans vänner att peka mot mig. Lillprinsen vänder sig mot mig och ser jättearg och sur ut.

 

Vet du hur det känns i mitt hjärta när man har längtat en hel vecka, och så blir han bara arg och ledsen när jag kommer istället för pappa… han säger att det är bättre hos pappa…han gråter och vill inte hem till mig…det är bättre med spel och lego där… jag är tyst och säger ingenting för vad kan man säga…det finns inga ord till det… men han vet att jag blir ledsen och jag vet att han inte menar det… för det är så det är för honom och hans ADHD! Tabletterna har redan gått ur, han är trött och hungrig… efter en stund när jag svarat att det är inget särskilt, så kommer han upp bakom mig och ger mig världens kram, han tar i allt vad han verkar så det nästan gör ont!

 

 

Det är så det brukar vara, han vet att han gör fel men han kan inte hjälpa det. Han kan inte bestämma över sina utbrott och impulser… och så verkar det som att hans tabletter inte räcker till längre. Han har ju ätit sin dos nu i många år. Jag vet ju själv hur det varit för mig. Jag blev liksom emun till slut kändes det som, hjärnan gick i dvala eller så kunde jag bli sjuk, kändes som att jag gick in i väggen! Då var det bara å byta medicin igen. Jag misstänker att det är något liknande för honom med. För efter hans olika utbrott så brukar han säga att :

 

 

 

- mamma du vet väl att längst inne i mitt hjärta där finns du, och jag älskar dig…

2 thoughts on “Äntligen Lillprinsdag!

    • Ja, det är jobbiga perioder fram och tillbaka. Man får ständigt ”träna” och välja sina strider… Tack för din omtanke.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>