Ny vecka

Jaha, då var det dags för ny vecka igen… var trött efter helgen. Så jag fick hjälp att lämna Lillprinsen på skolan och fick chansen att sova till nio!!! :-) Tog det lugnt med god frukost framför en film som jag spelat in men inte sett slutet på. Det var en riktig snyftare! Men den var även superromantisk :-)

Åkte och jobbade med mitt egna bolag hela dagen, var riktigt skönt att få stryka en massa saker. Hade även längre tid på mig då Lillprinsen hade skoldag ända tills klockan sex!

Men jag har ÅNGEST!!! Varför?? Jo för att mina kära älskling inte hör av sig som han brukar och inte lät som han brukar när vi pratades vid den enda gången i förmiddags…!

 

Bildresultat för 100%

Jag är sjuk i huvudet ibland. Hur ska det över huvud taget kunna finnas en man därute som kan få mig att känna mig älskad 100% varje dag, varje minut, varje sekund??? Denna relation har lyckats till vardags 98% för det mesta men till 150% när vi ses ensamma!!! Då är det fantastiskt! Men sen kommer dessa ångestatacker… jävla bipolär/adhd skit som ska komma in och förstöra mitt lyckliga liv. Men det svåra i en relation för mig är att människor(män) i detta fall blir olika. Jag menar, när man ses själva så är det 10000% närvaro och man känner sig älskad och bekräftad, men sedan när man inte ses och man pratar i mobilen t.ex. då får man inte samma lena mjuka goa ton i samtalet och då blir det konstigt för mig, jag kan läsa av minsta lilla skillnad (vilket säkerligen beror på att personen ifråga bara måste tänka på jobbet ibland – SÅ KLART)!

 

Bildresultat för fallgrop

Men vad ska jag göra för att inte ramla ned i min fallgrop????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>