3 veckor sedan…

I går var det tre veckor sedan an av mina bästa vänner dog!… ibland skäms jag för att jag kan komma på mig själv med att fortsätta leva, att jag inte är ledsen HELA tiden eller/och att jag inte tänker på honom HELA tiden längre! Är det rätt eller fel?.. det är ju inte så att jag saknar honom mindre för det, för det gör jag!!! Jag önskar innerligt att han kunde svara när jag ringer och råda mig till hur jag ska tänka nu, vad jag ska göra nu?… han var ju alltid så klok. Inte som jag brukade vara, som var snabb och inte nåt vidare konsekvenstänkande alls (på den tiden, nu är det annat!) utan han var med eftertänksam och hade mer genomtänkta svar.

 

Det känns tomt, tråkigt, ensamt, övergivet på något sätt… ibland är det som att det känns som att det är viktigt att se alla möjligheter i livet, men i nästa sekund finns det inget som är värt att kämpa för riktigt. Ja, nu menar jag inte mina barn så klart utan allt annat runt om kring. Och det är inte lätt att ha fått en ADHD diagnos och gjort och gått igenom så många förändringar som jag har gjort på fyra år… man blir matt bara man tänker på det…

Ibland undrar jag om jag kommer att få mer energi av att få ett nytt jobb med nya trevliga arbetskamrater eller om det kommer att göra så att jag bara blir ännu tröttare än jag är i dag!?
Eller ska jag fortsätta att stänga in mig i min lägenhet utan att gå ut för att möta nya människor.. det har ju blivit min trygghet nu, klarar jag av att leva ”lagom”…?

 

I dag ringde Försäkringskassan till mig och sa att den 6 Maj så skulle jag få komma till Arbetsförmedlingen med henne och träffa min kontakt. Där ska de hjälpa mig med nytt arbete, jag ska få ”rehabiliteringsjobb” :-) ) förstår ni vilken tur jag har! ÄNTLIGEN något positivt i mitt liv. Och hon är så snäll och go och säger till mig att jag ska göra en lista på vad jag kan tänka mig att jobba med och så tillägger hon att:

Rhythmic Gymnastics Royalty Free Stock Photos - Image: 19125198

ALLT ÄR MÖJLIGT!

 

Ja, hur skulle den listan kunna se ut…? jag har några viktiga punkter som går före jobbet egentligen…

* Vart arbetet ligger geografiskt
* Flextid
* Rörligt arbete
* Ljusa arbetslokaler med fönster ut
* Bra om jag kan välja att arbeta hemifrån ibland
* Gärna något kreativt arbete, kanske med sömnad, produktion etc.
* Bra kommunikation mellan kollegorna
* Behöver ett arbete där jag vet vad som är mina arbetsuppgifter

 

 

Vad jag är:
* Jag hittar hela tiden nya effektivare lösningar, nya och snabbare arbetssätt och rutiner
* Jag kommer med nya idéer var dag. Ändra rutiner som det passar mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>