Vet inte…

 

 

Nu har jag inte varit inne här sedan min bästa vän dog.. har liksom tappat lusten… känner mig vilsen… känner att livet inte kan gå vidare som vanligt och även om det skulle vara så, så vill jag inte det! Det är så orättvist! Varför var han tvungen att lämna mig och alla hans nära och kära??? Vad finns det för rättvisa i det?…

 

 

 

 

Jag tror aldrig jag har känt mig så snurrig i huvudet som jag har gjort de senaste veckorna! Glömmer saker, förlägger nycklar, plånbok, till och med hundbajspåsarna! Ibland undrar jag om alla har lika svårt som jag med att komma ihåg saker, eller är det bara jag (nu menar jag inte att det bara är jag i hela universum, men att det är förknippat med min ADHD).

Min mobil är fullpackad med påminnelser och händelser, allt i olika färger som alla var och en står för olika saker som t.ex.
* Blått -     Barn
* Grönt -   Egen tid
* Orange – Arbete
* Rött -      Viktigt

 

 

Jag vill jobba och tjäna pengar så jag kan få förverkliga mina drömmar om att få resa och framför allt få mer pengar över för att göra i ordning mitt landställe. Och tänk att kunna gå och handla mat utan att titta på prislapparna. Nu när jag handlar så planerar jag min mat i förväg och tittar på erbjudanden från olika affärer. Jag handlar inte en massa ingredienser för avancerade maträtter, både för att det är för krävande för mig att iordningställa dem (samt att det tar för lång tid) och för att jag helt enkelt inte har råd! Och samma är det vad gäller kläder och gå ut på bio eller restaurang! HUR kul är livet från en skala 1 till 10? Men samtidigt så kan jag inte bry mig, för jag är frisk och lever, likaså mina barn och vänner.

 

 

En annan del av mig vill jobba så lite som möjligt och bara vara på mitt landställe och inte bli störd eller förstörd av någonting. Att bara få kunna sitta och läsa de där böckerna som jag aldrig gör, och sy den där kappan som jag tänk om sååå länge, och bara få ligga i flera dagar och se på gamla romantiska filmer…. tänk att jag har varit sjukskriven i ETT ÅR på halvtid men ändå så hinner jag inte med de vanliga vardagsbestyren… vad gör jag för fel?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>