Kär…

Efter att ha slängt honom i frysen gång på gång och han aldrig gav upp!… så gjorde jag det till slut… och vilken tur kan jag säga att han hade tålamod att stå ut och vänta på mig!!! För han är ju världens bästa mest älskvärda man OCH som avgudar MIG!!! Kan du tänka dig?!

Häromdagen så var min dotter här på middag, vi sitter och pratar i soffan, hon, jag och min stora kärlek. Och så börjar hon beskriva hur hennes tilltänkta kille skulle kunna se ut och hur han skulle vara. Och det hon avlutar med att säga är:

-Och så ska han avguda mig!

 

Det var ju det jag sa till ”honom” när vi först träffades, att för det första så är sex överreklamerat och för det andra så är jag inte intresserad av någon man, och ska jag överhuvud taget vara det, så ska han kunna tillföra mig och mitt liv något, något som jag inte redan har och så önskar jag att han ska AVGUDA MIG!

 

 

 

Ibland känns det som att han har tagit över rollen efter min vän som dog, att avguda mig… att det är han nu som hjälper mig, jag som är kvar på jorden… att det ska vara min tur nu att få vara lycklig! Han tyckte ju verkligen om mig som jag var…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>