Jag önskar mig en mening…

Jag tänker jätte jätte jätte mycket på min vän som dog!

 

Han kommer ofta till mig fortfarande och drar i mitt hår på nätterna… precis så som jag gjorde med hans hår i flera timmar innan han dog… jag drog mina fingrar genom hans hår…  jag är SÅ evigt tacksam för det. Det gör allt lite lättare att gå vidare med den sorg jag har…!

 

 

 

 

Jag har funderat rätt mycket sista tiden på att han kommer till mig och hur han var som människa och hur han levde. Och jag har kommit fram till att jag tror att han fortfarande kommer till mig för en anledning. Han var en man som verkligen levde och gjorde det han tyckte om och det som han brann för och älskade, så som att tex. åka skidor, snickra och fota! Allt han företog sig gjorde han perfekt och noggrant och omsorgsfullt.

 

 

 

Jag tänker mycket på detta och har kommit fram till att jag tror att mitt kall är att leva efter hans filosofi, att göra det som jag verkligen tycker om! Och att han kan då leva genom mig. Jag vet att han var den enda människan på jorden som verkligen älskade mig, jag var hans gudinna! Jag förstod bara inte då riktigt hur mycket han verkligen hade kunnat lära mig. Och när jag tänker efter på hur han var, hur han vill ha saker, så var vi inte så olika varandra ändå!

 

 

 

 

Ibland har jag bett honom att komma till mig igen, för jag har ett sådant stort behov att veta att han finns kvar runtomkring mig! Och då gör han det :-) och hur ska jag någonsin kunna tacka honom för det? Min stora sorg har ju varit hela tiden att jag inte hann ta hand om honom eller prata med honom eller berätta hur jävla förbannad jag var på att han skulle försvinna, försvinna från mitt liv, att jag aldrig mer skulle få prata med honom! Och det kan jag fortfarande inte fatta!

 

 

 

Tänk alla gånger som vi pratade i telefonen i timmar, och alla de gånger jag brukade ringa honom på väg till mitt landställe. Han var värd ett mycket längre liv… och därför ska jag verkligen försöka att ta vara på mitt liv så länge jag kan välja… han kunde inte välja… på bara en vecka så tynade han bort från att ha varit min förälskelse, bästa vän till att inte finnas mer i min närhet…

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>