EGO boost!

solljuset

Jag ser äntligen en ljus framtid. Över ett år har passerat sedan min bästa vän dog i plötslig cancer! Jag har varit och försökt förlika mig med hans bortgång, var uppe vid graven på hans ett årsdag (om man nu kan kalla den det)…

Jag har fått vara med om en fantastisk utveckling vad gäller mat och fått äran att få dela med mig av mitt liv i Tv! Alla mina vänner har lämnat kommentarer på sociala medier att jag varit så himla modig som vågade dela med mig av mitt liv, att jag vågade utelämna mig själv. Men har jag något att skämmas för? Nej snarare tvärtom, jag vill att alla ska få veta att alla kan få hjälp, alla har ett val och jag hade turen som fick just ADHD.

För mig var det inte ens en enda tanke på att det skulle skada mig på något vis, snarare tvärtom! Jag vill ju med detta hjälpa alla andra som inte förstår varför de är annorlunda, eller varför de inte kan eller fortsätter att undra varför varför varför…?

Det enda som verkligen var viktigt för mig, var att mina älskade barn inte skulle behöva skämmas eller fara illa på något sätt.

Min tripp i det hela var att få all uppmärksamhet i 4 dagar, få säga precis vad som faller mig in och lita på att det presenteras rätt (vilket det även gjorde) samt att suga ut varenda liten möjlig sak att lära för att själv komma vidare i min utveckling, den enda bit som fattades mig, som fortfarande gjorde mig halt!

Men NU NU NU är jag hel och kan med stormsteg komma vidare. Och ännu större är kärleken till livet! Och tänk att man kan få en sådan tur att kärleken kommer två gånger! Jag är så lyckligt lottad! Det är MIN TUR NU!

 

Jag sänder ut starka positiva bilder och energier i universum och ligger på rätt våglängd!

Och vet du, det lönar sig och ger mig bevis varje dag!

One thought on “EGO boost!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>