SVINONT i halsen!!!

Men FY HUGA SKIT!!!!

Bildresultat för ont i halsen

Varför ONT som ATTAN i halsen nu????!!! Jag som aldrig brukar vara sjuk! Det gör så förbannat ont när jag sväljer så jag håller på att krevera! Börjar till och med gå upp mot öronen! Varför varför varför? Och vad då, jag är ju vuxen, är det inte bara barn som brukar ha ont mot öronen?!

Jag ska ju vara ledig för en gångs skull i hela 9 dagar! Ska ju åka till landet i morgon med Lillprinsen :-) Har lagat mat hela kvällen för att ta med färdigt dit. Skönt att slippa stå där då det inte finns rinnande vatten. Är så bökigt då det inte är sommar och varmt. För då är det så klart lättare att stå ute o diska mm.

 

 

 

För övrigt så har det varit en ganska ”normal dag” förutom att jag har fått mitt anställningsavtal påskrivet vilket innebär att jag kan slappna av och äntligen gå mot nya mål och vara anställd! Yiiiiippppiiiii!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>